Haku

Seuraa sähköpostitse

torstai 31. tammikuuta 2019

Kommentoinnin paikkaPostauksen "Läskit ei lähde itkemällä" -kommentoinnin ja keskustelun jälkeen tuli vahvasti olo, että tätä tahtoisin jakaa muiden kaikkien kanssa. Tuli niin lämpimiä ja lempeitä keskusteluja aikaan, mikä sai minut ainakin heräämään omasta totuudestani ja ajattelutavastani, kuinka laihduttaminen ei tarkoita suoraan sitä, että tulisin olemaan hyvinvointisempi. Kun huoltaa ja rakastaa itsensä, mieli ja keho voi paremmin. Silloin kilot ja huolet väistävät automaattisesti. Ei ruoskimalla, ei vaatimalla, mutta juuri lempeydellä. Ne, jotka voivat hyvin, huokuvat hyvää energiaa ja rakkautta. Olivatpa minkänäköisiä tai kokoisia. Eli laihduttamisen sijaan haluan keskittyä siihen, kuinka annostelisin lisää päiviini hyväksyntää ja armollisuutta itseäni kohtaan. Siinä ei ole oikotietä. Itsensä rakastamiseen.

Kommentoinnissa toivoisin, että jatkossa voisitte kommentoida blogiin, facebookin sijaan, jotta nää tärkeät keskustelut olisi kaikkien saatavilla ja nähtävillä. Blogin idea olikin juuri synnyttää hedelmällisiä keskusteluja ja ajatuksia herättäviä hetkiä. Nyt keskustelut menee minun ja kommentoijien vuoropuheluihin. Toivoisin, että se voisi olla keskustelu missä kaikki voivat yhtyä ja jakaa kokemuksiaan.


-We are all connected to each other

1 kommentti:

Romahtaminen avaa uuden mahdollisuuden löytää oman polun

  Useimmiten ihminen viihtyy ja haluaa olla mukavuusalueellaan. Huomaan, että vaikka niin sanotusti joskus haastaan itseäni, haastan kuitenk...