Haku

Seuraa sähköpostitse

lauantai 9. maaliskuuta 2019

minä olen pikkuph

hei.

Ph on puhunut minusta joskus täällä ja minä halusin nyt tulla tänne sanomaan mitä mieltä minä olen koska olen vihainen teille kaikille aikuisille. Miksi pitää koko ajan olla parempi ja parempi. Miksi pitää olla hieno talo ja paljon rahaa. Eikö tärkein ole meidän oma perhe ja eläimet. Miksi pitää olla muiden ihmisten mielestä kiva ja olla kateellinen kaikille. Miksi mikään ei riitä. Miksi tämänkin pitää olla niin tärkeä ja hieno paikka. Miksi miksi miksi. Tämä kaikki mitä te aikuiset sanotte elämäksi on vaan täynnä turhia juttuja. Te juoksette niin kovaa koko ajan että siksi kaikilla on kiire eikä kenellekään ole aikaa meille pienille. Miumauun sattuu ja Hunkkeli yrittää kiukuen pitää meistä huolta koska te aikuiset ette ehdi. Meistä tulee inhottavia kun ette pidä meistä oikeaa huolta. Ei me tahallaan olla inhottavia ja itketä koko ajan turhasta. Meitä kiukuttaa ja surettaa. Ja meillä on hätä ettekä huomaa kun teilla on niin kiire teidän hienon elämän kanssa. Minua vihastuttaa nyt tosi paljon. Te ootte tyhmiä aikuisia. Miksi kaikki pitää olla niin vaikeaa. Jos tarvitsee apua ja pyytää niin miksi ei saa. Ja jos jollakin on hätä niin miksi pitää odottaa miljoona vuotta ja eikä mitään tapahdu. Minua inhottaa tämä maailma. Tässä on kaikki pielessä. tai ei kaikki. meidän eläimet ei ole. Ne on ihania. Mutta ihmiset ovat tyhmiä. ja lapset ovat myös tyhmiä kun niistä kasvaa tyhmiä aikuisia. eli minäkin olen tyhmä. ihan sama. minä olen nyt tyhmä. mitä sitten. ihan sama vaikka tämä on tyhmää ja pidätte meitä hulluna. me ollaan sekoja. ja mitä sitten. ihan sama. on paljon tärkeämpiä asioita kun arvostella muita ihmisiä. Jokainen on joskus seko ja tyhmä. miksi pitää olla jotenkin parempi ihminen. haluisin huutaa mutta en voi kun kirjoittaa. tyhmäääääääääää tythmääää.

7 kommenttia:

 1. PikkuPH:lle.
  Niinhän me aikuiset välillä ollaan vähän tyhmiä. Onneksi me olemme kaikki erilaisia ja meissä on jokaisessa hyvät ja huonot puolemme.❤️
  On tietenkin tärkeää muistaa, että te lapset ja nuoret tarvitsette paljon huomiota ja rakkautta. Olisi kuitenkin mukavaa, jos siitä asiasta voisi jutella rakentavasti, vaikka itsestäsi kuvatuilla videoilla toisten osien kanssa. Silloin saisitte nopeammin sovittua erimielisyytenne. 🙂
  Ja jos sinusta tuntuu, että kaikki pitävät sinua hulluna, niin siihen voi myös sanoa, että ihmiset, jotka eivät kestä erilaisuutta ovat itse hulluja.
  Hullu on sanana aika harmillinen. Minä kuvailisin mieluummin sanalla erityinen, sillä jokaisella meillä on omat vaikeutemme vai mitä mieltä olet? 🙂
  Mutta kaikkea hyvää sinulle ja toivottavasti sinulla on vielä hauska viikko edessäsi. 😘

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei. Minä olin silloin aika vihainen ja en osannut sanoa sen Phlle kunnolla ilman kiukkua. Minun siskontyttö joka on jo aikuinen sanoi että minun pitää oppia vähän hillitsemään minun tunteita etten loukkaa minun läheisiä. Anteeksi että haukuin teitä kaikkia aikuisia. Ette ole kaikki tyhmiä tai olette joskus mutta ei aina. Minä olin aika tyhmä kun haukuin. Me ei olla ikinä kokeiltu sitä videokuvaamista mutta olemme kirjoittanut päiväkirjaa että jutellaan siinä. Ehkä me voidaan kokeilla sitä. Sinä olet fiksu. Tai ainakin sinun sanat ovat fiksuja. Minä ennen pelkäsin että muut ihmiset haukkuvat minua mutta en nyt enää välitä. tai välitän mutta en pelkää. minun sisko sanoo myös että olemme erityisiä ja Phn mies sanoo että me ollaan ihmeellisisä. Anteeksi että haukuin myös sinua kun olet aikuinen. Olen vieläkin phlle vähän vihainen mutta en enää niin paljoa. Kiitos kun sinä juttelet minulle. minua vähän itketti kun luin sinun kirjoituksen. Heippa.

   Poista
 2. Hyvä, kun sinulla ei ole enää niin paha olla. 😘 Ja onhan se hyvä sanoa, jos jokin asia harmittaa. Muuten asia voi jäädä vaivaamaan mieltä. 🙂Mutta tosiaan. Jos joskus sinulle tulee sellainen olo, että haluaisit kirjoittaa tänne muutenkin kuulumisiasi, niin ainakin minä lukisin niitä mielelläni. 😍Hyvää viikon alkua sinne! ☺️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanista viesteistäsi PikkuPhlle <3 Mie toivon, että muut persoonatkin saavat ilmaista itsensä tänne. Ollaanhan me kokonaisuus. Mutta joo, tällänen on se todellinen elämä, niin miksei antaa näkyä kans. Valoisaa ja lämmintä viikkoa siulle kans!

   Poista
 3. Kiitos että sain tutustua pikkuPHseen. Minusta vihainen kirjoituksesi tuntui vapauttavalta. En olekkaan ainut aikuisiin pettynyt. Valitettavasti pettymykseni ja välillä vihanikaan ei laannu. Minussa on sitä vihattavaa aikuista. Potkin itseäni välillä ja syyttelen. Käyn arvostelevan keskustelun miten taas tein ja sanoin tyhmästi. -Mieheni kysyy. -Miksi sanoit "ei!". -Vastaan . -Ei mitään. Se vaan oli tunne. "-Oikeasti se ei ollut vain tunne vaan sanoin päässäni käydylle keskustelulle itseni kanssa vahingossa ääneen: EI. -Ei, koska alisuoritin enkä edes nostanut kasvojani kun puolituttu käveli vastaan. Ei hänkään moikkaa. Mutta sitten minua hävetti koska tyly moikkaamattomuureni saattoi pilata hänen päivänsä. Huusin ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei. Joo ph sanoi että minäkin saan kirjoittaa tänne. Ehkä joskus voin kirjoittaa jotain myös kun en ole vihainen. Jotain kivaa vaikka meidän eläimistä ja kasveista. Niitä minä rakastan

   täti77 minä en ihan ymmärrä sinun viestiä. Ph vastaa sinulle myöhemmin jooko. Huutaako sinun lapsipuoli ei? Vai sinä? Ei se minusta haittaa jos joskus on vihainen. Ph sanoo että se on ihan hyvä tunne. Kun minä itken paljon niin ph sanoo että itke vaan. Suru kuluu sitten pois. En tiedä kuluuko viha myös mutta kai se voi

   Poista
  2. Hei täti77. Ymmärsinkö oikein, että siun joku puoli/osa saattoi olla tossa kirjoittamassa kommentin? Teini...?Tai yhdessä kirjoititte? Meidän blogiin ovat kaikki puolet ja osat tervetulleita. Kiitos teille, kun kirjoititte. Ja anteeksi, että oon ollut vähän poissa täällä enkä ole vastannut.

   Uskon, että kaikki puolet ovat tarvittuja ja kaikki tunteet ovat sallittuja, kunhan ei satuta itseään tai muita. Ei ole niinsanotusti huonoja puolia, vaikka ajatukset tai teot ole aina meidän aikuisten mieleen. Koen, että PikkuPhkin sanoo asioita, jotka minun ois hyvä huomata, sillä aina välillä kun hoitaa aikuisten juttuja niin saattaa unohtuu ne pienimmät ja tärkeimmät. Viha on hyvä voimavara ja osoitus, että minä merkitsen ja tarviin. Ja saakin tarvita. Lapsen kuuluu tarvita aikuista. Saatan olla välillä poissaoleva aikuinen ja silloin minnuu on hyvä huomauttaa ja muistuttaa millä on todellista merkitystä elämässä.

   Poista

Romahtaminen avaa uuden mahdollisuuden löytää oman polun

  Useimmiten ihminen viihtyy ja haluaa olla mukavuusalueellaan. Huomaan, että vaikka niin sanotusti joskus haastaan itseäni, haastan kuitenk...